Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor mit tehetnék?

Ilyenkor mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Először is. Tudom, van vagy 1000 ilyen kérdés ezen az oldalon. Mégis az én problémámhoz hasonlót nem találtam. Az a problémám, hogy 16 éves vagyok, és elsős korom óta inkontinenciám van. Voltunk orvosnál (urológusnál), röntgenen.. Mindenhol. Mondták, hogy ez egy régen történt trauma miatt van. Nem pedig valami rossz beidegződés, elváltozás miatt. Csak nevetéskor van ez a probléma nálam. De rendesen nedves lesz akkor az egész nadrágom.. Voltam pszichológusnál, de ő sem segített. Az intimtornát is próbáltam.

Ezen a traumán sokat gondolkoztam.. Mármint hogy pontosan mi lehetett az, ami miatt ez a problémám van.. Van pár esélyes dolog, de...

Én a múltban lévő dolgokkal nem törődök. Én már nem idegeskedek azokon. Mondhatni elengedtem a múltban történt dolgokat, épp ezért nem értem, hogy akkor ez a "betegség" miért keseríti meg a mindennapjaim..

Egyszerűen én már félek a barátnőimmel hülyéskedni, nehogy összepisiljem magam. Elegem van már, hogy nekem nem lehet olyan életem, mint egy velem egykorú lánynak. Félek, hogy normális párkapcsolatom sem lesz majd emiatt soha..

Most inkontinencia betétet hordok. De tornaórán meg öltözésnél rettenetesen kellemetlen..

Mit tehetnék?

2020. jún. 25. 21:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Természet gyógyászat gondoltál és talp maszásra. Mert a talpon sok ideg végződés van .
2020. jún. 27. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Nyugodj meg emiatt nem kell senki elől szégyenkezned. Felfázáskor akár férfiakkal is meg tud esni.

A betét megoldás lehet de van direkt vastagabb, inkontinenciára való. Azt próbáld.

2020. jún. 28. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 Csakhogy a kérdezőnek nem csak felfázáskor van vizeletcsepegése!
2020. júl. 1. 10:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
At egyik ismerősöm is hord inkontinencia betétet napi 24 órába és ő beletörődőt.
2020. júl. 4. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Lézeres inkontinencia-kezelésen nem gondolkodtál? Tudom, rohadt drága, de megérné...
2020. aug. 6. 21:01
 16/21 A kérdező kommentje:

15!

Gondolkoztam rajt. De sajnos anyagilag mi nem állunk olyan jól. :/

2020. aug. 6. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

Viszont nagyon javítana az életminőségeden. Gyűjteni rá? Ha csak havi tízezresével, de előbb-utóbb.

Azzal most nem vagyok képben, hogy intim tornával hogy állsz. Esetleg személyesen megkereshetnéd Kriston Andreát is, biztos fog segíteni, és sokkal olcsóbb mint a lézer. (15ös vagyok)

2020. aug. 9. 21:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad lehet.. Most ugye ezt az intimtorna valamit csinálom.. Hm.. Talán 2-3 hete. Érzek egy kis javulást, de nem merem elkiabálni:)
2020. aug. 9. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az jó, fog még használni. Nézelődj itt:

[link]

2020. aug. 12. 18:58
 20/21 anonim válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen dologgal kell küzdened.Imátkozom ertrd es drukkolok, hogy mielőtt rendbe gyere. Két dolgot tudok mondani,az egyik az,hogy menj el terapeutahoz aki akar hipnózisban feltárja, hogy mi lehet a gond. A másik, hogyy állíthatolag van valamilyen hálós műtét a mi végső esetben segíthet. Remélem tudtam segíteni. Illetve van még a germán gyógyászat ami a problémád alapján megfejtheti a lelki dolgaid... Tudok is valaki aki segithet. Privátban írok, ha szeretnéd!
2021. aug. 15. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!