Melleim alja tapintásra érzékeny, fáj, mellbimbóim pedig megnőttek, duzzadtak, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Több, mint egy hete áll fenn ez a helyzet, a mellem felső része nem, az alsó viszont szuperérzékeny. Mindkét mellről van szó. Ciklusra sajnos nem tudok következtetni, hónapok óta nem jött meg (járok vele dokihoz, most a járvány miatt nem tudtam menni egy ideje).
Taapsztalt bárki hasonlót? Terhesség lehet?
2020. jún. 24. 09:29
1/4 anonim válasza:
Esetleg terhes vagy.Egyéb tünet nincs?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok belemagyarázni semmit, volt most egy pár nap, amikor kb nonstop aludni tudtam volna (de ezt elkönyveltem az időjárásnak), pisilni amúgy is nagyon gyakran járok, szóval sajnos nincs semmi nagyon egyértelmű, néha görcsöl kicsit a méhem, de nem naponta többször és nem is durva, épp csak érzem
2020. jún. 24. 09:44
3/4 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz.Ez lehet baba is,bár így látatlanban nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!