Lehetek babás? Magas a hőm 37,2, a kávé szagától émelygek. A mellbimbóim érzékenyek, a mellem fáj. A hasam olyan mintha egy nagy kő lenne benne, mintha megfelé jönne. A hasam alja kemény. Terhes lehetek?
A magas hőmérséklet önmagában még nem jelent semmit. A mensi előtt kb. 12-24 órával szokott csak leesni. Ha a hőmérsékleted fent marad és késni fog a mensid, akkor már reménykedhetsz.
Nekem is volt egymás után 3 olyan hónapom amikor már a ciklusom felétől hányingerem volt, aztán sajnos megjött.
Annyira akartam már terhes lenni, hogy ezt művelte velem a szervezetem.
De ugyebár nem vagyunk egyformák. Légy türelemmel és a hétvégén tesztelj. Drukkolok!
Szia!
A tüneteid elég biztatóak, bár lehetnek "képzelt" tünetek is. Nálam is volt sokszor, hogy biztos voltam a dologban, aztán mégis megjött.
Akkor se keseredj el, ha a hőd holnap v. holnapután leesik egy picit, mert nekem a pé utáni 10. napon majd fél fokot leesett. Tökre elkeseredtem, aztán ahogy böngésztem, rábukkantam egy olyan cikkre, hogy sok esetben a beágyazódáskor leesett a hő, és utána megint felment.
Most "már 5 hetes kismami vagyok!!:)
Neked is sok sikert!! Pihenj sokat!:)
Én is jártam úgy mint az előző hozzászólók és nagyon rossz volt. Megfogadtam hogy többet nem keresgélem a tüneteket, inkább menzinek fogom gondolni, max pozitívan csalódok, mert a negatív tesztek után és hogy mindíg megjött, belefáradtam.
Remélem Te babás vagy, de inkább ne éld bele magad, mert lehet ez is, az is. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!