Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ebbol valami komolyabb...

Lehet ebbol valami komolyabb baj is?

Figyelt kérdés
a mensim megjott rendesen, voltam a parommal egyutt, de vedekeztunk es semmi gond nem volt... ennek ellenere valami feher, nyulos, suru folyadek van a bugyimon mar 2. nap... mi lehet az? vmi betegseg?? terhesseggel nem kapcsolatos ugye? es a vegere, hogy neha erzek fajdalmat a meh tajan is.. segitsetek!!
2010. aug. 1. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
komolyan nem értem minek szexelnek az olyanok, akik a 7-8-os biológia órán sem jutnak át...
2010. aug. 1. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
de en csak kerdezem, es neharagudj, de 19/L
2010. aug. 1. 13:55
 3/4 anonim válasza:
Tutira nem vagy terhes, nyugodj meg! Szerintem felfázhattál. Nődokihoz!
2010. aug. 1. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
"felfázással" alias hólyaghuruttal urológushoz kéne menjen, aminek a tünete az állandó pisilési inger, alhasi fájdalom és csípő/égő érzés a pisilésnél, nem a fehérfolyás...a fehérfolyás, ha megváltozott és pláne ha más tünet is kíséri, akkor nőgyógyászati probléma....de 19 évesen nem létezik, hogy még nem látott a hölgyemény fehérfolyást...oda kellett volna figyelni bioszórán....
2010. aug. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!