El szoktatok mondani a párotok hogy mikor van meg?
Figyelt kérdés
Elmondjatok neki mindig vagy tudja magátol?
Mi már régtol együtt vagyunk de sose tudja hogy mikor van meg.
2020. jún. 21. 22:46
2/9 anonim válasza:
Előbb tudja, hogy mikor fog megjönni, mint én. :D
4/9 anonim válasza:
Szokta tudni (a közérzetem olyankor szar, és ismer annyira h le se tagadhatnám h nem vagyok jól, úgyhogy inkább elmondom neki magamtól.)
5/9 anonim válasza:
Nem kell elmondani,észreveszi a viselkedésemen.Állítólag házsártos leszek.😄Ettől függetlenül igen,be szoktam jelenteni.
6/9 anonim válasza:
Tudja magától is. Mivel fogamzásgátlót szedek, ugyanaznap jön meg mindig, könnyen megjegyzi. 😊 De meg is szoktam említeni, hogy megjött.
7/9 anonim válasza:
Én az ilyet nem tudom megérteni. Mi az hogy nem tudja? Ezek olyan alap dolgok...és ha terhes leszel tőle azt is csak akkor tudja meg ha már nagy lesz a hasad? Jóisten.
8/9 anonim válasza:
Mindig mondom neki, amikor megjön.
9/9 anonim válasza:
Ez olyan fura. Nincs semmi szégyellnivaló a menzeszen természetesen, de én sose éreztem ingert rá, hogy külön bejelentsem. Előbb vagy utóbb úgyis észreveszi. Ha pisilni megyek, arról se számolok be. Kb. a menstruáció is ilyen alap dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!