A fájdalmas szeretkezést okozhatja belső sérülés?
Két pózt kivéve mindig fáj, ha háttal vagyok szeretkezés közben. Legutóbb a párommal a zuhanyzóban szerettünk volna szexelni és csak úgy tudtuk megoldani, hogy én a falnak támaszkodtam és ő mögöttem volt. Sokkal jobban fájt, mint szokott és amint szóltam neki, abbahagytuk. Fontos tudni, hogy ekkor megvolt a menstruációm. Szex után feltettem egy tampont és felhelyezéskor az is furcsán fájt, de arra gondoltam, nem sokára elmúlik. Ez nem történt meg, így másnap elkezdtem betétet használni. Ezután feltűnt, hogy rettenetesen viszket belülről a nemi szervem. Két nappal később, este újra szeretkezni szerettünk volna a párommal (az ágyon, nem háttal) és már akkor szörnyen fájt, amikor még félig sem volt bent. Azonnal kiszedte és nem durván, de véreztem. Na most, ettől nem ijedtem meg, hisz a menstruációm végén voltam. A párom azt mondta, talán valami megsebesült bent, ugyanis a gyógyuló sebek szoktak viszketni és újra sérüléskor vérezni.
Ez tegnap történt, ma a viszketés nagyon enyhe és a vérzés is elmúlt. Megbeszéltük, hogy legalább egy hétig nem fogunk szexelni, hogy biztosan begyógyuljon, feltéve hogy egy sebről van szó. Nőgyógyászat jelenleg a vírus miatt nincs a városomban, de természetesen ha a panaszok nem múlnak el, megoldom magánorvosnál.
Ti mit gondoltok? Kelethezhetett seb, amikor a zuhanyzóban voltunk?
Fogamzásgátló tablettát szedek amivel a menstruáció alatt is védett vagyok, illetve a zuhanyban voltunk, szóval nem használtunk gumit. Nincs szükség ilyen hangnemre.
9-es kommentelőnek köszönöm :)
És arra nem gondoltok hogy a gumi arra is való hogy a fertőzések ellen védjen? Atyaúristen. Ennyi ésszel ne szexelj már könyörgöm.
Menstruáció alatt feljuthat a méhedbe kórokozók. De bocs hogy szóltam. Akkor hajrá aztán kapj el valamit amitől majd jól begyullad.
Én most nem a viszketésedről beszélek te.
Hanem általánosságban. Úristen. Na szexeljetek csak menstruáció alatt gumi nélkül. Elég gusztusos is.
17-es kommentelő, olvasd vissza, amiket írtál. Egy számodra teljesen ismeretlen emberrel úgy beszélsz, mintha tudnád, hogy ő egy felelőtlen kislány. Ezt a következtetést pedig abból vonod le, hogy... fogamzásgátlót szedek gumi használata helyett? Nem egy futó kalandban vagyok, hanem egy hosszútávú kapcsolatban élek. Ha óvszer nélkül pedig nem szabadna szeretkezni, gyógyszert sem használna több millió nő. Fertőzést a páromtól nem kaptam el. Legyen elég, ha ezt én tudom. Érvelni pedig nem tudsz. Ha már megy, folytasd nyugodtan, de nekem van ennél jobb dolgom is.
18-as kommentelő, mostantól hanyagolni fogjuk. :)
" [link]
A szex teljesen biztonságos amúgy menstruálás alatt. Szóval semmilyen olyan plusz fertőzést nem lehet elkapni miatta. Inkább az van a háttérben, hogy sok ember nő és férfi sem szeretne így szeretkezni, mert "gusztustalannak tartja" és nem a párját, hanem magát az, hogy "vér..stb". Én sem vagyok annak a híve, hogy menstruáció alatt szeretkezzek. De itt is igaz a mondás: Kinek a pap kinek a papné.
Szerintem túl száraz voltál és kicsit durvábban csinálhattátok így kisebesedhetetett, azért érzel fájdalmat, plusz, ha ki van sebesedve és ráadásul még menstruálsz is, akkor irritálja azt e területet... csíphet stb. Szóval most picit pihentessétek és majd, ha elmúlt a heti baj. ;)
A fogamzásgátlót, amúgy sokkal biztonságossabb, mint az óvszer használata (Nem kívánt terhesség miatt). Ha a nemibetegségekről beszélünk akkor valóban az óvszer a biztonságosabb, de nemi betegségek nem csak oda lent terjedhetenek át, hanem a nyállal is. A szádra meg úgyebár nem húzól óvszert.... Amúgy, ha állandó partnered van akkor nem kell attól tartani, hogy elkapsz olyan betegségeket ... (gombát és kisebb fertőzéseket állandó partner mellett is ellehet kapni, de ezzel gyorsan gyógyuló betegségek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!