Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyfolyás, fogalmam sincs...

Hüvelyfolyás, fogalmam sincs mit használjak még?

Figyelt kérdés

Először sűrű fehérfolyásom volt, hüvelyszárassággal, gombára gyanakodtam ezért használtam 3 kúpos canesten gyógyszert. Ez nem túl sokat segített, majd canesbalance bakteriális gélt használtam 7 napig. Ezután is kellemetlen diszkomfort érzés odalent, erős fehér folyás ezért 5 napig még betadinehüvelykúpot használtam. Most annyival jobb, hogy krémállagú a folyás, de még mindig több és van egy pici kellemetlen érzésem is lent. Mit javasoltok, mit kéne használnom, tapasztalatok érdekelnének amik másnak bejöttek.

(Nőgyógyászhoz jelenleg nem tudok elmenni)

2020. jún. 10. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig el kéne. összevissza feldugsz mindent :( Többet ártasz mint használsz magadnak...Ki tudja mi okozza a folyást? A gyakori népe biztosan nem.
2020. jún. 10. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Betadine mindent kiöl a hüvelyedből, úgyhogy hüvelyflóra helyreállító kellene.
2020. jún. 10. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Lactofeel nagyon jó.
2020. jún. 10. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy magadtól mindent kipróbálsz anélkül, hogy tudnád, mi a probléma. Főleg, hogy ez már ennyi ideje fennáll, muszáj orvoshoz menni. A bakteriális géllel jól kiirtottad a hüvelyflórádat, úgyhogy lehet, már nem is az a baj, ami eredetileg volt.

Amíg nem tudsz elmenni nőgyógyászhoz, kamillateás borogatás, ülőfürdő, de amint lehet, menj. Esetleg lehet kapni drogériákban pl. candida gyorstesztet, elég drága, de ha nincs lehetőséged orvoshoz menni, jó lenne legalább tudni, mi a gond.

2020. jún. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!