Lehet mellrák? 17 éves vagyok, a jobb mellemben talaltam aprilis elejen egy csomót. Ez elmozdíthato, néha nagyobb, néha kisebb.
20 éves vagyok, én is márciusban a korona kellős közepén vettem észre egy csomót a mellemben, kértem magán radiológushoz időpontot, 10.000 ft volt, de minden pénzt megért az a pillanat számomra mikor mondta hogy minden rendben.
Én menstruációkor megduzzadó tejmirigyeket éreztem, de minden évben el fogok menni, mert nők vagyunk, a mi felelősségünk a testünk. Rengeteg fiatal mellrákos hölgy van, én azt mondom hogy ennyit megér mindenki egészsége.
Valószínűtlen egyébként a csomód rosszindulatúsága, de jobb félni mint megijedni.
Én is így vagyok vele, hogy akarmennyit fizetnek egy Minden Rendben Van mondatert. A csomó egyébként szerintem is jóindulatú: körülhatárolhato, elmozdithato, nem nagyon kemeny és volt hogy kicsit össze is ment
Én a melyedes miatt jobban félek
Ne haragudj hogy ezt írom, de nem normális az ahogy gondolkozol. Mi az hogy félsz elmenni? Mitől félsz???
Anyukádnak meg már rég kellett volna időpontot kérnie és elvinnie téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!