Lehet mellrák? 16 éves vagyok. Egyik nap találtam egy kicsi, hosszúkásabb bemélyedést az egyik mellem oldalán. Tudom, hogy ebben a korban nem igazán fordul ez elő. Csak az egyik mellemen látszik. Igazából még növésben vannak, mert nem nagyok.
Eddig a családban senki nem volt még mellrákos. Tudom, hogy ebben a korban nem igazán fordul ez elő. Csak az egyik mellemen látszik. Igazából még növésben vannak, mert nem nagyok.
A tejmirigyek is érződnek, nem tudom azzal lehet-e összefüggésben.
Lehet hogy sajnos az :/
Azt javaslom, mindenképp, de sürgősen beszélj anyuddal és utání hívjatok fel egy orvost!
Ha a képen szereplő bemélyedéssel hasonlít a tiéd, akkor megvan az esélye hogy rák lehet.
17/L
Gyerekek!!
PASI a kérdező xD
"Vlad Dracul" néven írt rám és elkezdi nekem hogy "Szívesen tudna rólam többet"...
Sejtettem, mire megy ki a játék!
Szóval ahogy van, KAMU az egész, nem is "lány" írta ki a kérdést!
"Oké ma megmutatom neki, de nagyon félek...:("
Lehet hogy valoban a tejmirigy miatt van, szóval nem nagyon kell félned, lehet, tévedtem.
Próbálj megnyugodni, bízom benne, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!