Inzulinrezisztencia es szorongas?
Ha sokaig nem eszek akkor is elojon a szorongas, ha sokat eszek hirtelen (foleg ami edes) akkor is ramtor a szorongas, elont a feszultseg. Osszefugghet? Enyhen laktozerzekeny vagyok es autoimmun gyulladas van a pajzsmirigyemben. A panikra, szorongasra szedek gyogyszert, de nem sokat er. Osszefugghet? Erdemes kivizsgaltatni vagy mar inkabb rogton IR-es dietat folytatni es rendszeresen sportolni?
23/L
Érdemes kivizsgáltatni magad. Semmikép ne kezdj el IR-es diétát orvosi kivizsgálás nélkül. Hiszen lehet nincs is olyan diétára szükséged.
23/N
Én pont, hogy az IR-étrend óta vagyok kiegyensúlyozottabb, “gátlástalanabb”. Már nem stresszelek annyi mindenen feleslegesen. Az étkezésem is kiegyensúlyozott, és habár rendkívül alacsony a szénhidrátbevitelem, nem éheztetem magam, jó a közérzetem.
Persze, ehhez egy jó környezetváltásra volt szükség, így azt is mondhatnám, hogy nem feltétlenül függ össze, de ahogy olvadtak le a kilók, egyre több emberrel mertem kommunikálni, nyitottabbá váltam, már nem féltem annyira az emberektől, jobban ki tudtam nyílni. Ezáltal ők is megtanítottak arra, hogy ne féljek annyi mindentől, legyek egy kicsit lazább - pedig több, mint valószínű, hogy enyhe pánikbeteg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!