Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nektek ezek közül...

Lányok nektek ezek közül valamelyik bevált hogy időben jöjjön meg a menstruáció??

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2020. jún. 4. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Mindegyik egy jó nagy marhaság. Egyik sem befolyásol semmit. A tornagyakorlat meg a rozmaringtea kivételével mindegyik megvolt, de nem azért, hogy változtasson valamit a ciklusomon, csak mert pont úgy jött ki a lépés, hogy citromot ettem vagy vörösbort ittam, stb. Semmilyen változás nem volt, mindig pontos volt a ciklusom, hála istennek.
2020. jún. 4. 15:42
 2/3 Midorillee ***** válasza:
100%
Aviva torna vagy jóga gyakorlatok ...nekem segítettek( inkàbb a jóga gyakorlatok) nem jàrtam jóga órákra egész jó kis appok vannak màr belőle sőt youtubeon talàlsz magyar nyelvű videót kifejezetten női jóga ami az alsó részt deréktól lefelé serkenti. Persze ez akkor segít ha nincsen semmilyen fizikai oka, hogy nem jön meg... fontos a folyadék bevitel és a vitamin utánpótlás is.
2020. jún. 4. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tornák (pl. a korábban említett Aviva), amiknél vannak ún. pánikgyakorlatok, mely elvileg segít, hogy korábban jöjjön meg, de az oktatók sem ajánlják.

Az, hogy mikor jön a menstruáció, a peteéréstől függ, ami ugye előtte kb. 9-14 nappal van, tehát ha csúszott a peteérésed, akkor bármit csinálsz, nem fog korábban megjönni.

2020. jún. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!