Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzeszem után miért van...

Menzeszem után miért van állandóan fehérfolyásom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mikor befejeződik a menzeszem egyből elkezdődik a fehérfolyásom és tart a következő menzeszemig. Használok tisztasági betétet de igy mikor a páromnál vagyok, és arra kerülne a sor, hogy petting, akkor folyton visszakell utasítanom őt, mivel szégyenlem, hogy folyton betétezek és tiszta ,,maszat'' vagyok ott lent. Orvosnál még nem voltam, egyenlőre nem is tervezek menni. De nagyon kiváncsi lennék miért lehet ez. Fertőzés nem hiszem mivel nem viszked, nem ég. Várom a normális válaszokat. Köszi :)

L/17

2010. júl. 30. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez sok nőnél normális! Nekem is van ilyen fehér folyásom ami rendszeres,soha nem volt vele gondom ( értem az egészség alatt)! Amúgy meg a nő gyógyásztól ne félj! Nem azért nő gyógyász hogy rajtunk élvezkedjen hanem azért ,hogy segítsen ha baj van vagy épp végig kísérje a leendő babád egészséges és zökkenő mentes fejlődését! Egy bizonyos kor felett pedig nem árt fél évente elmenni egy kivizsgálásra! Majd meg barátkozol vele ;)
2012. ápr. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!