Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzeszem után miért van...

Menzeszem után miért van állandóan fehérfolyásom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Mikor befejeződik a menzeszem egyből elkezdődik a fehérfolyásom és tart a következő menzeszemig. Használok tisztasági betétet de igy mikor a páromnál vagyok, és arra kerülne a sor, hogy petting, akkor folyton visszakell utasítanom őt, mivel szégyenlem, hogy folyton betétezek és tiszta ,,maszat'' vagyok ott lent. Orvosnál még nem voltam, egyenlőre nem is tervezek menni. De nagyon kiváncsi lennék miért lehet ez. Fertőzés nem hiszem mivel nem viszked, nem ég. Várom a normális válaszokat. Köszi :)

L/17

2010. júl. 30. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz
2010. júl. 30. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is doki... mert nem szabadna menzesztől menzeszig tartania
2010. júl. 30. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:

ez normalis :) nalam is igy van..amiota megvan a menzeszem,marmint az elso mezeszem utantol van..sok lanynak van ilyen..nekem sem tetszik,dehat ez normalis..ha nem darabos..de attol elmehetsz a dokihoz,ha ugy gondolod :)

egy 16éves csajszi :)

2010. aug. 4. 19:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Nemsok kedvem van dokihoz menni. Túl parás vagyok ahhoz, hogy egy idegennek széttegyem magam. :(
2010. aug. 5. 01:05
 5/11 anonim ***** válasza:

nem vagy az én válaszommal sem megelégedve?

megint az utolso válaszolo,a 16éves csajszi..

2010. aug. 7. 11:05
 6/11 A kérdező kommentje:
2.1 ellen :( Nem mentem még dokihoz de most úgy veszem észre mintha kicsikét gyengült volna. De lehet azért mert hamarosan megjön, de ígyis késik már több mint 1 hete. De ez belefér mert mindig rendszertelenül jön meg.
2010. aug. 7. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

en sem voltam meg dokinal.mert tudom h ez nem huvelygomba(mivel nem viszket,nem piros,meg nem is kellemetlen szagu az a feher folyadek)..

en sem szeretek dokihoz menni :)

es nekem sem rendezödött be az ido h mikor jon meg.

megint a 16éves csajszi :)

2010. aug. 8. 17:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Jó pechbe vagyunk ezzel :(

Ezaz, hogy nekem sem viszket meg nem hiszem,hogy gombás fertőzés csak hát ha most vagyunk a pasimnál és kicsit jobban belemerülnénk akkor folyton az wan, hogy ha benyúl oda akkor egyből azt tapasztalja hogy tiszta maszat vagyok :(. Walami tipp?

2010. aug. 8. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát igen.jo pechben.

elhiszem h eleg ciki neked h ha ott maszatos vagy,s felsz h ha belenyul a pasid.de ezt sztem vele kellene megbeszelni.tippem amugy nincs,mert en meg nem voltam pasival,s jelenleg nincs is pasim :S

es megint a 16éves csajszi.

2010. aug. 10. 05:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is állandó fehérfolyásom van. Voltam orvosnál, ő nem talált nálam semmit, hát vannak ilyen állandó fehérfolyású lányok.
2010. dec. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!