Menzeszem után miért van állandóan fehérfolyásom? Bővebben lent.
Mikor befejeződik a menzeszem egyből elkezdődik a fehérfolyásom és tart a következő menzeszemig. Használok tisztasági betétet de igy mikor a páromnál vagyok, és arra kerülne a sor, hogy petting, akkor folyton visszakell utasítanom őt, mivel szégyenlem, hogy folyton betétezek és tiszta ,,maszat'' vagyok ott lent. Orvosnál még nem voltam, egyenlőre nem is tervezek menni. De nagyon kiváncsi lennék miért lehet ez. Fertőzés nem hiszem mivel nem viszked, nem ég. Várom a normális válaszokat. Köszi :)
L/17
ez normalis :) nalam is igy van..amiota megvan a menzeszem,marmint az elso mezeszem utantol van..sok lanynak van ilyen..nekem sem tetszik,dehat ez normalis..ha nem darabos..de attol elmehetsz a dokihoz,ha ugy gondolod :)
egy 16éves csajszi :)
nem vagy az én válaszommal sem megelégedve?
megint az utolso válaszolo,a 16éves csajszi..
en sem voltam meg dokinal.mert tudom h ez nem huvelygomba(mivel nem viszket,nem piros,meg nem is kellemetlen szagu az a feher folyadek)..
en sem szeretek dokihoz menni :)
es nekem sem rendezödött be az ido h mikor jon meg.
megint a 16éves csajszi :)
Jó pechbe vagyunk ezzel :(
Ezaz, hogy nekem sem viszket meg nem hiszem,hogy gombás fertőzés csak hát ha most vagyunk a pasimnál és kicsit jobban belemerülnénk akkor folyton az wan, hogy ha benyúl oda akkor egyből azt tapasztalja hogy tiszta maszat vagyok :(. Walami tipp?
Hát igen.jo pechben.
elhiszem h eleg ciki neked h ha ott maszatos vagy,s felsz h ha belenyul a pasid.de ezt sztem vele kellene megbeszelni.tippem amugy nincs,mert en meg nem voltam pasival,s jelenleg nincs is pasim :S
es megint a 16éves csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!