Beállt valakinek a rendszertelen menstruációja évek után gyógyszeres kezelés nélkül? AVIVA-torna, gyógyteák, barátcserje stb.
25 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom, nem volt rendszeres a menstruációm. Voltak időszakok mikor minden hónapban megjött kb. 3-4 hónapon keresztül, de mostanában csak minden 3 havonta van menzeszem. Voltam endokrinológusnál, nőgyógyásznál. Nincs betegségem, a hormonjaim rendben vannak, és szervi problémám sincs azonban a menstruációm nem normális.
D-vitamin, vas, cink, folsav hiányom van rendszeresen, de ezenkívül egészségesnek mondanám magam. Kis túlsulyom van (164cm, 69kg).
Az orvosok csak azt tudják mondani hogy fogyjak le, egyek D-vitamint, illetve fogamzásgátlót akarnak felírni, hogy legyen vérzésem.....
Én viszont szeretnék valami természetes megoldást. Volt valaki hasonló helyzetben? Segített a györgytea vagy esetleg az AVIVA torna? Ha igen akkor mennyi idő után volt eredménye?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A vitamin és ásványi anyag hiány pont elég ehhez.
Ha ezek a hiányaid vannak, pont, hogy rohadtul nem vagy egészséges. Pótold őket akár étrendkiegészítőkkel, akár természetes úton vagy inkább mindkettő.
A tornától, teától nem fogsz tudni vitamint, ásványi anyagot a szervezetedbe juttatni és feltölteni a készleteket.
Pótlom a vitamint és az ásványi anyagokat. Egy idő után normális is lesz a szintjük, viszont ha nem szedem őket akkor megint alacsony lesz. Ez a probléma állandóan megvan.
Volt terheléses cukorvizsgálatom kicsit kevesebb mint 2 éve, akkor minden rendben volt. Édesapàm, illetve az ő családjában nagyon sokan cukorbetegek, szóval hajlamom van rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!