Tampon használata elkezdése?
Szeretnék elkezdeni tampont használni, mert utálom a betétet és az azzal adódó gondokat. Szóval kérlek segítsetek hogyan érdemes elkezdeni, illetve tanácsokat szeretnék kérni, tapasztalatokat hallatni. Köszönöm előre is :)
(17 leszek)
Annyival egészíteném ki az előzőt, aki egyébként jó dolgokat írt, hogy pontosan olvasd el a tájékoztatót, illetve segítség, ha felteszed valahová az egyik lábad, amikor pedig érzed a hüvelyedben azt a pici hajlatot, ott fordítsd el egy kicsit az irányt és úgy told tovább, akkor fent lesz rendesen.
Én 14 éves korom óta csak tampont használok.
Általános szabályokban tudok csak segíteni.
NAGYON MAXIMUM 4 óránként cseréld, de jobb az kettőnek is. Éjszakára nem javasolják (én úgy szoktam és nincs bajom).
Egyszerre egyet tegyél be. Ha úgy érzed nem elég, a méreten változtass. Először minivel kezdj.
Akkor van jól felhelyezve, ha nem érzed. Ha fáj, akkor nem jó.
Teljesen felesleges 2 órànként cserélni. Ki fogod tapasztalni.
Sokkal egyszerűbb ha leguggolsz. És nem szabad érezned hogy ott van. Használj betétet hozzà először. És én OB t ajánlanék, abból is a Silk Touch fàtyolosat. Sokkal jobban csúszik!
Még annyit hozzátennék, hogy ne ijedj meg, ha nem sikerül elsőre. Nyugodtan próbálkozz többször.
Akkor van bent jól, ha nem érzed.
Mielőtt beteszed, huzogasd meg a zsinórját, mert egyszer én kifogtam egy selejtes darabot, ami elszakadt.
Remélem sikerrel jársz, nekem sokkal kényelmesebb a tampon, mint a betét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!