Lanyok nekek van szor az arcotokon ? mien modszereket hasznaltok az eltavolitashoz?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 13:26
1/7 anonim válasza:
Lézeres szőrtelenítés. Ha jól csinálják, csak egyszer kell (amikor épp növésben van), és többet nem nő ki.
2/7 anonim válasza:
Szőr vagy erős pihe? Nem mindegy. Szőrre lézer, pihére gyanta.
3/7 anonim válasza:
Nekem csak pihék vannak, gyantázni szoktam külön arcra való csíkokkal.
4/7 anonim válasza:
Pihés szőreim vannak, én krémmel szoktam leszedni.
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny a bőröm es nem bírja a gyantat, ezért csipesszel állok neki fürdés után, amikor felpuhult a bőröm.
6/7 Metionin válasza:
Nekem azok a kis pihék vannak, amik mindenkinek. Nem szedem le.
7/7 anonim válasza:
Én kozmetikushoz járok gyantáztatni (szemöldök, bajusz), a köztes időben csipesszel kiszedem magamnak. A lézert nem tudnám megfizetni, és az sem tart örökké. Régen tök jó volt az avonos hideggyanta csík is, de amióta megváltoztatták, csak a bőröm sérti fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!