Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ugye nem lehet semmilyen...

Ez ugye nem lehet semmilyen betegség jele?

Figyelt kérdés
16/L vagyok, és kb. már 3-4 éve rendszeresen menstruálok. Legutóbb 2 hete lett vége, de most 1-2 napja megint vérzek. Van valami bajom, vagy ebben a korban ez természetes? Elmenjek nőgyógyászhoz, vagy sem? Nem rossz a közérzetem, és nem fáj semmim. Nem tudom, hogy az számít e valamit, hogy az utóbbi 2 hét alatt fogytam 5 kg-ot, pedig semmi sem változtattam az életmódomon. (165/51 kg)
2010. júl. 30. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen orvoshoz kell menned. Nem normális sem a 2 hetenkénti menzesz, sem a hirtelen fogyás (mert ez hirtelen fogyás) ok nélkül.

Inkább derüljön ki, hogy minden oké, mint hogy a betegséget ne fedezzék fel időben.

A gyors fogyás lehet cukorbetegség miatt, ez hatással lehet a ciklusodra. Persze ez csak találgatás, de MINDENKÉPPEN ki kell deríteni az okát.

2010. júl. 30. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért menj orvoshoz! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 30. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, akkor mindenképpen elmegyek orvoshoz! Sok jót kívánok nektek! :-)
2010. júl. 30. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!