Az iskola előtt nem jártam semmilyen gyerekközösségbe egy betegség miatt, ezért lehet az. Hogy a suliban nem tudtam soha beilleszkedni?
Lehet. Nem tanultad meg pici korodban,hogy milyen közösségben lenni,másokhoz alkalmazkodni.
Próbálj meg nyitott lenni a társaiddal,alkalmazkodni hozzájuk,de ne tegyél mindent mindig a mások kívánsága szerint.
Szia!
Úgy gondolom, hogy még elég fiatalka vagy. 15 körülire tippelek.
Én jártam gyerekközösségbe - és mégsem sikerült beilleszkednem, pedig annyira közéjük akartam tartozni!
Ne foglalkozz velük, a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak
lenni, ha valaki "kilóg" a sorból. Mindegy, hogy mi miatt, betegség, külső, esetleg okosabb náluk - kiutálják és kész.
Nekem mindenesetre nem kevés elégtételt jelentett, hogy többre vittem az életben, mint a legtöbb pökhendi majom, akik még a sima érettségijükhöz is végigjárták a környék összes iskoláját.
Kívánom, hogy az eljövendő osztálytalálkozókon Te is így
érezz velük kapcsolatban!
És ne feledd:
- előre nézünk, nem visszafelé !
- és az életnek azt a bizonyos poharát mindig "félig telinek" lásd, ne "félig üresnek"!
Sok sikert hozzá! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!