Ma este arra ébredtem, hogy fáj a derekam. Akárhogy feküdtem, éreztem, hogy fáj. Kimentem vécére, és alig tudtam lehajolni :S Sőt, mintha a hátamba is kisugárzott volna a fájdalom. Kiegyenesedni ki tudok, ülni sem fáj, csak ha fekszek, vagy le akarok hajolni (de akkor sem annyira kegyetlenül rossz). Anyukám azt mondja, lehet felfáztam, de azt nem hiszem, mert nem járok gyakrabban vécére, és nem is véres/sötétebb a vizeletem. Én arra tippelek, hogy a menstruációm miatt fájhat - már meg kéne jönnie -, mert mikor egy éve először megjött, akkor is nagyon fájt a derekam. Vagy esetleg elaludhattam? Most voltunk sátorozni, de nem hinném, hogy amiatt fájna. Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy menstruálni fogsz! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 30. 09:39
2/13 A kérdező kommentje:
Én is arra tippelek :) Köszönöm szépen a választ és a jókívánságot! Viszont kívánom. :)
2010. júl. 30. 09:51
3/13 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Azért ha nem múlik a derékfájásod, majd menj orvoshoz! Nem húzódott meg? Nem emeltél nehezet? Ha nem múlik a menstruáció után sem, akkor jobb dokinak megmondani. Még egyszer kívánok Neked tiszta szívből kiváló egészséget és minden elképzelhető szépet és jót életed minden pillanatára!!!!
2010. júl. 30. 10:44
4/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem húzódott meg, és nehezet sem emeltem. De már úgy érzem, mintha javulna :)
2010. júl. 30. 10:51
5/13 anonim válasza:
Szia! Megint az első vagyok. Nagyon örülök, hogy javul a derekad!!! Tiszta szívből kívánom, hogy soha ne is legyen semmi bajod és életed minden pillanatában legyél végtelenül boldog!!! Minden elképzelhető szépet és jót is kívánok Neked!!!!
2010. júl. 30. 10:55
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyira kedves vagy! Neked is jó egészséget! :)
2010. júl. 30. 10:58
7/13 anonim válasza:
Te jókívánságot kívánok emberke, nemed? Férfi avgy nő? Már több helyen láttalak:P
Am kedves kérldező tuti, hogy a menzeszed miatt fáj, meg fog jönni. 16L
2010. júl. 30. 20:31
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, szerintem is meg fog jönni :)
2010. júl. 30. 21:47
9/13 anonim válasza:
A 16 éves lány Válaszolónak üzenem, hogy férfi vagyok. Én voltam, aki a jókívánságokat írta! És Neked is, Kedves 16 éves lány, kívánok életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető szépet és jót!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!