Hüvelynyílásnál hüvely faláról kifelé lógó rózsaszín darabok. Mi lehet?
Nem volt még szexuális élményem, így a nőgyógyászom csak ultrahanggal vizsgált meg, mindent rendben talált.
Nem tudom, hogy a hüvelygomba hogy néz ki, esetleg az lehet? Már daganatra is gondoltam, mert már nagyon bizonytalan vagyok.
Tudom, nagyon esetlen megfogalmazás, de remélem akinek volt tapasztalata ilyesmivel az felismeri a leírásom és tud segíteni.
Ha semmi fertőzésre utaló tüneted nincs (kellemetlen szag, szokatlan folyás, viszkető/égő érzés), akkor lehet simán a szűzhártya is. Sokféle alakja lehet, van, akinek csak kis "darabokban" maradt meg (ha valakinek elszakad, akkor is megmarad ilyen formában, és nem feltétlenül kell szexelni ahhoz, hogy átszakadjon), ez teljesen normális. Nem tudom mennyire érthetően sikerült elmagyarázni, ezen a képen az utolsóra gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!