Vozeletcsepegés. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
42éves vagyok. Jelenleg kimászóban az influenzából, a görcsös, erőltető köhögés viszont nem múlik.
Cserébe viszont észrevettem, h a köhögés hatására csepeg a vizeletem. Illetve már konkrétan kilövell. Ha ülő vagy álló helyzetben kap el a köhögés, konkrétan bepisilek...
Totál pánikba estem... El fog ez múlni? Vagy életem végéig "pisisszent" maradok?
#vizelet #köhögés #inkontinencia #influenza #véres vizelet #menopausa #vozeletcsepegés #rózsaszín vizelet
2020. febr. 17. 20:30
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem fog elmúlni,sőt ahogy öregszel egyre rosszabb lesz és nem csak tüsszentéskor,köhögéskor fog csepegni.hanem erőlködés nélkül is. Meg lehet próbálni az intim tornát,de emellett nem ártana elmenni nőgyógyászhoz,vagy urológushoz.
2/4 anonim válasza:
Igen, ahogy az első írta. Inkontinenciának hívják. Az intimtornával erősítheted a medenceizmokat hogy ne legyen még rosszabb.
3/4 anonim válasza:
Menj el háziorvosodhoz, ő tud segíteni, milyen kezelések vannak, de rákereshetsz neten is. Lehet kezelni, ne nyugodj bele a helyzetbe!
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet, főleg ha egy egyszerűbb tena betéttel orvosolni lehet a helyeztet :) nőként eleve nem nagy dolog ilyesmiket használni, most az hogy mi miatt veszed meg az meg senkire nem tartozik illetve nyilván soha nem is fog kitudódni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!