Férfi vagy nő nőgyógyászt érdemes választani?
Nekem az első és a mostani is nő. Teljesen meg vagyok / és voltam is / elégedve. Továbbá jobban fel tudok oldódni, nem szorongok. Úgy tapasztalom,jobban átérzi a problémákat, fájdalmakat, hiszen ő is ahhoz a nemhez tartozik.
Szerintem semmivel sem értenek rosszabbul a szakmájukhoz, mint a férfi kollégáik, csak Magyarországon még mindig kevesebb a női nőgyógyász, mint tőlünk nyugatabbra. Anyáink-nagyanyáink fiatalkorában pláne ritka volt, mint a fehér holló.
Én idegenkedek attól, hogy egy vadidegen férfi vizsgálgasson "ott". Van, aki ezen csodálkozik,hogy "Hát miért zavar, nem mindegy?" ,de ez az én dolgom...Mindenki maga választ orvost, szíve joga. Több hölgyismerősöm is van, aki női dokihoz jár.
#10-es válaszoló
Hát hogyne! Meg a pénz se motiválja őket, csak az elhivatottság. Bár ha ez így lenne, akkor többen mennének háziorvosnak vagy aneszteziológus-nak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!