Ebben a vírus helyzetben fogad beteget a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 18:44
1/3 anonim válasza:
Az enyém csak sürgős eseteket vagy kismamákat fogad egyelőre.
2/3 anonim válasza:
Legalább háromszor voltam nőgyógyásznál a vírus kitörése óta (TB keretében, tehát nem magánorvosnál), és az a tapasztalatom, hogy ha fontos indokkal mész be, ami nem tűr halasztást, akkor ellátnak. De ha most akarsz legelső alkalommal fogamzásgátló tablettát felíratni, vagy csak egy sima rákszűrést szeretnél csináltatni (úgy, hogy nem volt előtte kóros - P3-P5 közötti - leleted), akkor ezeket halaszd későbbre. Magánorvosoknál sajnos nem tudom, hogy van, de őket általában fel lehet hívni telefonon, és meg lehet kérdezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem kontrollra kellene visszaennem,mert nagy a kockázat egy méhnyakrák ki alakulására.
Jövő héten lenne esedékes.
Akkor sem fogad?
2020. máj. 16. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!