Mindenféleképp orvoshoz forduljak? Mi lehet az oka?
már kb 3-4 éve ugyan azt a gyógyszert szedem, és eddig ilyen még nem volt. lehet, hogy szünetet kéne tartanom!?
köszi a választ!
Azt próbálta az első válaszoló is sugallni, hogy menj el az orvoshoz!!! Méghozzá sürgősen. Mivel mesterséges hormonháztartást épít ki a tabi, ezért nem jó vele viccelni. Majd a nőgyógyász másikat ír ki. Attól, hogy ennyi ideig szedted, lehetnek ilyen tünetek. Persze, lehet, hogy más a baj. Lehetséges, hogy több kivizsgáláson is át kell esned. Én biztosan kérném, hogy végezzenek el rajtam teljes kivizsgálást.
Amit én tudok ajánlani, az az, hogy menj el a háziorvosodhoz, és kérd tőle a vérvételt mindenre kiterjedően. Én minden évben így teszek. Nekem most pszichoszomatikus tüneteim vannak, és most csináltattam nemrég meg a vérvételt. Az kimutatja, ha baj van, többnyire, meg persze ultrahang sem árt. Ezután pedig menj el a nőgyógyászhoz, és tárgyald meg vele is. Mondjuk én biztosan csinálnék egy átfogó vizsgálatot is, habár valószínűleg a tabi lesz a hibás. Tudod, én nagyon szeretek biztosra menni.
Jobbulást!
háziorvoshoz elmegyek jövő héten , de a nőgyogyi még várat magára szeptemberig sajna, csak akkor leszek magyarhonban. viszont szedem normálban a fogamzásgátlót, most meg is jött, mégis hányingerem van már egy-két hete. asszem veszek egy tesztet,nyugtatás képp, de így kicsi a valószínűsége, hogy babát várjak, nem?
köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!