Ti milyen betétet használtok éjszakára?
Mennyire telik meg reggelre? Azonnal mentek cserélni ébredéskor vagy csak zuhanyzás után?
Esetleg cseréltek éjszaka is?
hát
Én az Alwaysnak az éjszakai betétjét használom de van hogy sajnos az sem elég ezért egy normált és mögé rakok hogy biztos legyek a dologban.
Regg rögtön megyek cserélni.
Irigylem azokat akiknek 3 napig tart össz vissz a menzeszük.
Libresse éjszakait illetve Always classik 4, Always platinum 4. Nagyritkán Bella éjszakait. Amúgy én nappal is ezeket használom, megnyugtató és biztonságérzetet ad, h milyen nagy. Egyébként nem erős a vérzésem, kisebbel is bőven ellennék, de nem bízom benne, h olyan kicsi.
Egy éjszakát lazán kibírok egy betéttel, sosem lett még teli reggelre, viszont mivel sokat mozgolódok, nagyon maszatos lesz reggelre a betét, hálistennek csak a betét. Nekem reggel, ébredés után szokott egy jókora adag kifolyni belőlem, azt általában meg szoktam még várni az ágy szélére kiülve, h ne a fürdő felé félúton árasszon el a maasza, hanem még szorosan a betéten ülve, úgy csak a forróságot érzem, azt nem ahogy folyik kifele. Utána még várok egy kicsit, h nagyjából felszívja betét, aztán megyek lezuhanyozni, és aztán teszek csak be újból betétet. Szóval nekem aránag nyugodt éjszakáim vannak a mensim alatt annak ellenére, h csak egy betéttel alszom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!