Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti milyen betétet használtok...

Ti milyen betétet használtok éjszakára?

Figyelt kérdés

Mennyire telik meg reggelre? Azonnal mentek cserélni ébredéskor vagy csak zuhanyzás után?

Esetleg cseréltek éjszaka is?

2020. máj. 11. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Tampont
2020. jún. 2. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

hát

Én az Alwaysnak az éjszakai betétjét használom de van hogy sajnos az sem elég ezért egy normált és mögé rakok hogy biztos legyek a dologban.

Regg rögtön megyek cserélni.

Irigylem azokat akiknek 3 napig tart össz vissz a menzeszük.

2020. jún. 2. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Libresse éjszakait illetve Always classik 4, Always platinum 4. Nagyritkán Bella éjszakait. Amúgy én nappal is ezeket használom, megnyugtató és biztonságérzetet ad, h milyen nagy. Egyébként nem erős a vérzésem, kisebbel is bőven ellennék, de nem bízom benne, h olyan kicsi.

Egy éjszakát lazán kibírok egy betéttel, sosem lett még teli reggelre, viszont mivel sokat mozgolódok, nagyon maszatos lesz reggelre a betét, hálistennek csak a betét. Nekem reggel, ébredés után szokott egy jókora adag kifolyni belőlem, azt általában meg szoktam még várni az ágy szélére kiülve, h ne a fürdő felé félúton árasszon el a maasza, hanem még szorosan a betéten ülve, úgy csak a forróságot érzem, azt nem ahogy folyik kifele. Utána még várok egy kicsit, h nagyjából felszívja betét, aztán megyek lezuhanyozni, és aztán teszek csak be újból betétet. Szóval nekem aránag nyugodt éjszakáim vannak a mensim alatt annak ellenére, h csak egy betéttel alszom..

2020. júl. 3. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Fogamzasgatlóval csökken a vérzés mennyisége és a napok száma meg a fajdalom is ;)
2020. júl. 3. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Always Ultra Platinum betét+Ob éjszakai super tampon.Eléggé erős a vérzésem.Amikor betétet használtam átáztam.Reggelre a betét változó hogy mennyire telik meg.Betétet elég reggel,este cserélnem.A tampont meg 5-6 óránként vagy amikor megtelik.
2020. aug. 29. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!