Kezdo menstruacios kehelyhasznalo nehany kerdese?
Nem szeretnek tobb kerdest kiirni, ezert igy egybe leirom oket! Vettem T.O.C.kelyhet,amit meg menzesz elott kiprobaltam es szuper volt mar elso felhelyezeskor. Most "elesben" viszont van, mikor nem nyilik ki teljesen (C hajtassal teszem fel). Mi lehet az oka? Van amikor szivarog mellette, lehet, hogy rosszul teszem fel? Amikor kiveszitek es beletoltitek a wc-be, miutan lehuzzatok, nektek is a wc aljan verfoltok maradnak? (iskolaban/munkahelyen nincs wc tisztito, igy ciki ugy ott hagyni)
Mikor kiveszem, akkor az ujjaim is veresek lesznek, ez azert van, mert oldalt is kifolyik a ver?
Ez az elso honap, amikor hasznalom es remelem, hogy a kovetkezo alkalomig annyi jo tanacsot fogok kaoni, hogy mar nem fog szivarogni! :)
Én úgy szoktam föltenni hogy kitapogatom a méhszájam, és arra tolom rá, így mindegy miéyen hajtással teszem föl, nem fog szivárogni. Kivételkor viszont ugye összeszorítom, és olyankor kicsi még bent kifolyik belőle, ha nagyon tele van, emiatt fölhelyezés után picit még kifolyhat ami korábban a hüvelyfalra került. Ha tus alatt cserélem, akkor ez nem áll fenn. De ha rajta van a kehely a méhszájon és a hüvely se véres,akkor nem tud mi szivárogni.
Nem tudom mit értesz az alatt hogy véres lesz az ujjad és oldalt is kifolyik-e, de szerintem emiatt.
A vért én úgy öntöm belőle a vécébe hogy csak a vizet érje, így nem lesz olyan a kagyló. Amúgy a munkahelyen bevittem a vécébe egy félüveg vizet, szóltam a takarítónak meg a többi lánynak hogy mosakodni van ott, ha véletlen valakinek kell. Mert nekünk külön vana vécé és a mosdó, véres kézzel kijönni picit ciki lenne :)
Eddig mindig a harmadaig telt meg, ezert mikor kiszedem, kizartnak tartom, hogy kifolyna belole es azert lesz veres az ujjam... En is ugy ontom bele, hogy a vizet erje, de alul a wc lehuzasa utan megis maradnak foltok.. Esetleg higitsam fel a kehelyben es ugy ontsem bele? Valoszinuleg holnap mar nem fog kelleni, ezert nem tudom kiprobalni ezt.
Van amikor korbetapogatom es akkor is veres lesz a ujjam vagy felteszem es a kehely fala mar veres.. Alapjaraton szeretem a kelyhet, mert eddig 3-4 gyogyszer kellett elso nap, most meg semmit nem vettem be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!