Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hasonló cipőben járóknak...

Hasonló cipőben járóknak milyen izzadásgátló/ gyógyszertári izzadásgátló esetleg más módszerek váltak be?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és sajnos nagyon durván izzadós. Azt mondták, hogy ez idősebb koromra elmúlik majd, mert ez csak a serdülőkor miatt van. De nem múlt el.

2020. máj. 9. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárban van ilyen olcsóbb, de hatásos szer, valami antisudorica pontosan nem tudom a nevét, de ott kapható csak. Borotalcot nem próbáltad? Vagy vannak ilyen kristály deók a dm-ben, azok is jók.
2020. máj. 9. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Az antisudoricat probaltam, nekem nagyon nem vált be, még jobban izzadtam tőle😅 de a többit megpróbálom, köszönöm
2020. máj. 9. 18:14
 3/4 bensdorp ***** válasza:
100%
Nekem csak a Vichy zöld golyós dezodora elég hatékony - szintén gyógyszertárban kapható.
2020. máj. 10. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a Vichy zöld kupakos golyós dezodorára!
2020. máj. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!