Nektek melyik Női hónalj deó vált be?
Figyelt kérdés
Ki próbáltam már sokat de nem igazán kaptam a várt eredményt. A párom pl az Old Spice t használja és tényleg még nap végén intenzív az illata. Van ilyesmi Nőibe is?2019. jún. 22. 13:38
1/5 anonim válasza:
Dove spray-t használok, nekem bevált. Száraz a hónaljam tőle, soka nem izzad ott a bőröm. Igaz az illatát a nap végére már nem érzem annyira erősen, mint akkor, amikor reggel befújom magam, de nekem ez vált be. A körtés-aloe verás viszi a prímet illat terén.
2/5 anonim válasza:
Nekem a rexona maximum protection a legjobb, sőt, az egyetlen, ami beválik. Én a zöldet használom.
3/5 anonim válasza:
Dove.
Nálam csak a golyós dezodorok válnak be, a spray verziók semmit sem érnek.
4/5 anonim válasza:
Pont minap beszélgettünk erről egy férfi barátommal. Neki az oldspice pont nem használ :D Én garnier párti vagyok. Fa, nivea, dove, sajátmárkás (dm,lidl,rossmann, avon) max télen elég.
5/5 anonim válasza:
Dove, golyós.
Ha nagyon izzadós vagy, gyógyszertárban lehet kapni solutio antisudorica nevű folyadékot, kúraszerűen érdemes alkalmazni, az is sokat csökkent az izzadáson. Egyébként az old spice-nak van olyan illata, ami nem férfias, állítólag nők is szokták használni, és azt hallottam, nagyon jó. Még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!