A méhszájsebet hogyan tudják diagnosztizálni?
Sziasztok! Már nagyon el vagyok keseredve. Folyamatosan visszatérő hüvelygombám van, szinte minden hónapban. Voltam vele nőgyógyásznál, amikor kikezeljük ugyanúgy visszajön. Egyértelműen candida, a tenyésztés eredményből.
Olvastam, hogy visszatérő fertőzés hátterében állhat a méhszájseb is. Ezt hogyan szokták megállapításai? Szemrevételezéssel vagy kell-e valamilyen más különleges vizsgálat?
Egyébként nincs más panaszom, nem vérzek, csak állandóan visszatér a fertőzés, és nagyon el vagyok keseredve, mert már mindent kipróbáltam.
Köszi a válaszokat!
Akkor nem jól kezelitek. Ő volt orvosnál?
A kezelés úgy zajlik hogy mindkettőtök használja amit a saját orvosa felír a problémára, és gyógyulás után még legalább 3 hétig semmi tipitapi
Nekem sajnos visszatérő "vendég" a méhszájseb, fertőzés nélkül. Nekem folyamatos pecsételő vérzésem volt, elmentem nőgyógyászhoz, aki feltárás után azonnal meglátta a méhszájsebemet. Az a szerencsém, hogy a cytológiám negatív, ezért elegendő a helyi kezelés.
Méhszájsebnél, úgy mint én, nagyon sokan panaszkodnak enyhe vérzésről, főleg együttlét után, de fájdalommal nem jár.
Írtad, hogy voltál nőgyógyásznál, ő a vizsgálaton azonnal észrevette volna, ha lenne szerintem, de ha kételkedsz, menj vissza és kérd meg, hogy nézze meg, mégiscsak az a biztos.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szedek fogamzásgátlót egyébként. A citológiám P2-es volt legutóbb,és kb fél-háromnegyed évente járok,nem várom ki a teljes 1 évet.
Most áttértem a zuhanyzásra fürdés helyett,mert talán még ez tud segíteni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!