Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Napi mekkora adag citromlével...

Napi mekkora adag citromlével tudom 1 hetet késleltetni?

Figyelt kérdés

December óta van menzeszem,és hétfőn kellene neki megjönni.Hétfőn kell neki megjönni,pont,mikor megyünk nyaralni.Napi mennyi adag citromlével tudnám késleltetni?Bár az elmúlt 2 hónapban mindig 5-ik hétre jött meg...Az ajkam alatt megjelent egy pattanás,ami általában akkor szokott lenni,ha meg fog jönni...

Ahova megyünk nyaralni,eléggé népes hely,és én betétet használok,szóval fürdeni sem tudnék...Légyszi,segítsetek,nagyon fontos lenne!Mit tudnék tenni?Vagy ha nem citrommal,mivel tudnám eltolni?

2010. júl. 28. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt a citromos dolgot én még nem hallottam, ebben nem igazán tudok tanácsot adni, de nekem nyaraláskor mindig bevált a tampon. Szerintem azt próbáld ki, akkor még fürödhetsz is. Ha még nem használtál, a silk touch OB minit és normált szerezd be. Garantáltan szuper lesz a nyaralásod. Úszhatz, sportolhatsz, táncolhatsz is mellette. Jó nyaralást!
2010. júl. 28. 22:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Csak tudod,12 évesen...Nemtom...Tudom,hogy jobb lenne,de anyuval még nem beszéltem erről...:)

Már picit több,mint fél éve van meg,nem lehet,hogy ezek után is ötödik hétre fog megjönni?

2010. júl. 28. 22:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Megjött anya,és mondta,hogy gondolt a tamponra...Hogy ki kellenép próbálni,hogy használhassam...Nektek miylen érzés volt,mikor először használtátok?
2010. júl. 28. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld ki, ha már megjött. Ha így felteszed, kidörzsöli a hüvely falát. Mindenképp a minivel kezd, leguggolsz, s óvatosan, mutatja a dobozban levő rajz is, kicsit felfele és kicsielőre, nem tudom pontosabban megfogalmazni, felnyomod. Menseskor a váladéktól jó síkos a hüvely fala, könnyen be fog csúszni. Teljesen fel kell tenni, nem lóghat ki., csak a zsinór. Akkor van jól feltéve, ha semmit nem érzel, hogy lenne még ott valami. Fekve is lehet, ha úgy kényelmesebb, de akkor húzd fel a lábad. Érdemes egy tisztasági betétet még betenni, meglátod, semmi gondod nem lesz. De az is lehet, hogy 5 hétre jön meg, az első időben még nem mindig rendszeres. Sok sikert!
2010. júl. 28. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt Kérdező!

Életkorod miatt én inkább az intim betét használatát helyezném előnybe.

Andr. Dr.

2010. júl. 29. 01:04
 6/13 A kérdező kommentje:

Az első és második válaszolónak köszönöm :)

A harmadiknak is,de ha meg is jön,egyáltalán nincs szükséges egy totál elrontott nyaralásra...Eddig is betétet használtam,de a strandon azzal még mászkálni sem tudnák...:S

Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)

2010. júl. 29. 09:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Szivesen:) Egyébként én sem azt írtam, hogy állandóan azt használja, hanem hogy most, a nyaraláskor. Én már nagymama vagyok, a tampon akkor jött be Mo-ra, mikor én tini voltam. Pedig akkor ez még tabu téma volt, s akkor még a klányok többnyire szűzen mentek férjhez. Én mégis kipróbáltam, megszerettem a tampont, nappalra mindig azt használok, csak éjszakára betétet. De azt még elmondanám, hogy milyen rossz volt a mi időnkben a vatta módszer, pillanatok alatt átázott, a speciális gumis intimbugyi (olyan is volt) két oldalán csak kifolyt, pedig sűrűn cseréltük, és állandóan mosakodtunk. Szóval hidd el, tapasztalatból tudom a különbséget, A mostani silk mini pedig szinte magától becsúszik , hiszen azt direkt a tiniknek találták ki. (Mi még örültünk a sima normál OB-nek is, ami pedig akkor 24 Ft volt, amikor egy csomag vatta 5 Ft, egy kiló kenyér pedig 3,60. Szóval kívánok neked jó nyaralást, és csak ügyesen , óvatosan!
2010. júl. 29. 09:30
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Miért kell "Tisztelt"-nek szólítani a kérdezőt, majd az életkorára hivatkozni? Nekem ez hiteltelenné teszi a válaszolót, és az sem hat meg, hogy dr. (vagy annak adja ki magát, én is írhatnék bármit).

33N

2010. júl. 29. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:
A strandon jó kis fertőzéseket lehet összeszedni, hiába használ tampont. 30 éves vagyok, elég régóta menstruálok, de strandolni csak a menses utolsó napjaiban szoktam tamponnal. A nőgyógyászom még ennek sem örül.
2010. júl. 29. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
A strandon én még a 2 méteres úszómedencébe sem megyek be, akkor se, ha nem menseselek, épp a ferőzésveszély miatt. De pl. a Tiszában, Balatonban, tehát természetes vizeknél minden további nélkül.
2010. júl. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!