Darabos, alvadtnak tűnő vér menstruációkor, másnak mi okozta?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Legutóbbi menzeszemkor az történt, hogy első napon apró, pici darabkák, nyálkás vér távozott, ez eddig rendben is van, hiszen nyálkahártya dobódik le. Viszont másnap kb egy 5 cm átmérőjű alvadtnak tűnő vérdarabka is egyben távozott, ami után este enyhe izomláz szerűen fájt a méhem és az egyik petefészkem környéke. Egy hete barnáztam már előtte és folyton megjön érzésem volt (nyilván a memzesz miatt). A mensi elött egy hétteli barnázás gyakori nálam, ezzel voltam már dokinál, progeszteron hiányra gyanakodtak. Ám mivel babát szeretnénk és már több mint fél éve próbálkozunk, a hormonjaimat már megnézték és elvileg minden rendben van (kivéve a pajzsmirigyet, amire pedig gyógyszert szedek). Nem diagnózist várok vagy megoldást, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi, járt-e így valaki hasonlóan, és mi miatt volt nála? Mióma, polip, egyéb daganat,netán korai vetélés vagy valami más? Dokihoz persze majd megyek.2020. máj. 3. 13:20
1/3 anonim válasza:
Régebben nekem is gyakran volt olyan, semmi komoly, hormonok miatt van,nem akarok hülyeséget írni,de ha jól emlékszem a magasabb progeszteron szint csinál ilyet.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem pont h alacsony.
Amugy tsh volt a hunyo. Megszaladt felfele
2020. okt. 8. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!