Ezek normalis tunetek menstruaciokor?
Figyelt kérdés
Mikor nekem megjon, az elso napon mindig omlik a ver. Ma ejszaka kozepen felkeltem mert ereztem h atfolyok. Elindultam a wc-re. Mar az ajtonal jartam mikor ugy elkezdtem szedulni h a hallasom is elment, de nagyon! Szoval ulok a wc-n hanyingerem van hirtelen. Kozben zaklat a beteges gorcs. Mostmar hideget is kezdtem izzadni. Ez feloraig ment mig hatott a paracetamol.2020. ápr. 16. 07:07
1/3 A kérdező kommentje:
Még hozzateszem hogy a szam kiszaradt, egy jo ideig izeket sem ereztem utana... meg joval tobb ver omlott mint szokasos.
2020. ápr. 16. 07:09
2/3 anonim válasza:
Sajnos tudom mit érzel,nekem is volt egy ilyen időszak,amikor ennyire rosszul lettem,és akár így az éjszaka közepén. Javaslom, hogy legközelebb amikor meg jön,már egyél egy fájdalom csillapítót,de ne no-spát,mert az ilyen görcsöknél,nekem legalábbis egyenlő a 0-val. Ha 3 hónapig visszatér ,az ilyen jellegű görcs,érdemes fel keresni az orvosod. De vannak időszakok ,amikor másképp van még,mint általában. .amit még tudsz tenni,hogy meleg vizes palackot tegyél a hasadra ahol fáj, hihetetlen,de tényleg sokat segít!🙂 Ezután aludj egy jó nagyot és jobban is leszel!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi! majd kiprobalom 🙂
2020. ápr. 16. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!