Canifug hüvelykúp okozhat gyenge vérzést, és szabad-e ekkor tovább használni?
Figyelt kérdés
A 2. kúp után jelentkezett pár csepp vér, pont a 3. használata előtt este, amit azért nem hagytam ki; másnapra kicsivel több vért találtam (de még mindig csak cseppekben mérhető). Kicsit félek így tovább használni, hétvégén meg ugye nincs doki, hogy megkérdezzem, de félbehagyni sem akarom feltétlenül, mert nem tűnik még komolynak a helyzet...
Inkább tapasztalatokat, mint tippeket várnék, köszönöm!
2008. nov. 23. 12:32
1/1 anonim válasza:
Én is használom, de nekem nem lett tőle semmi bajom. Biztos ettől van? Nem lehet, hogy mástól? Az orvos mire adta? Nekem hüvelygyulladásra, de a hasszúrkám még mindig tart, pedig már befejeztem a kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!