Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet pozitív a teszt?

Mitől lehet pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

4 napja késik a mensim. Az elmúlt 3 napban halvány pozitívakat teszteltem, de a tegnapi már erősebb volt. Barnáztam néha, picit rózsaszínes is volt, elmentem rögtön az orvoshoz. Nem látott terhességet, így elküldött vérvételre, aminek az eredménye negatív lett. Azért furcsállom, mert ha pl. elment a baba, nem kellene attól még mutatnia a vérvételen a hcg-t? Mert elvileg lassan ürül... Hiszen valami miatt pozitív lett a tesztem, nem is olyan halvány pozitív az utolsó.

Hüvelyi ultrahanggal vizsgált, nem látott rendelleneset.

2020. ápr. 30. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg pozitív. Szerintem ne hagyd annyiban. Mondjuk 4 nap után még nem feltétlenül látják uh-n. Viszont a pecsételés miatt nagyon nem mindegy,hogy hogy kezelnek
2020. ápr. 30. 18:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam... nem is hagy nyugodni :( váltok orvost ma már telefonáltam egy magándokinak, szerdára lett megbeszélve időpont. Holnap megpróbálom át tetetni hétfőre. Viszont sajnos barnázok, néha rózsaszínes, meg 1-2-szer kb gombostűfejnyi piros is volt, ami idegesít. Természetesen mondtam az orvosnak(még az előzőnek), és hát csak a fejeket vágta, semmi normálisat nem tudott mondani. Azt sem mondta, hogy miért lett pozitív, és a véreredmény negatív, semmi.
2020. ápr. 30. 18:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Megjött éjjel... :/
2020. máj. 1. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Lehet,hogy elidult a terhesség,de nem tudott beágyazodni
2020. máj. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!