Korai grav? És hogy VUH.56mm ez mit jelenthet? Terheség meg nincs ki zárva bár véreztem 4 napig előtte barna rozsaszines folyásom volt 3 Pozitív teszt
A korai grav viszont tényleg terhességet jelent, rákerestem
De lehet véget ért ( állítólag több terhesség véget ér a hatodik hét előtt és általában észre sem veszik)
Viszont akármi is van egy valami biztos, az orvosaid bolondok vagy az egyik vagy a másik :(
Bocsi nem igazán értek ehhez 😅 csak amit neten találok meg az abból a kevés kis tapasztalatból keresek választ ami nekem van
Korai grav?
Ez azt jelenti hogy az elmondottak alapjan( poziv tesztek) lehet rá esely hogy terhes vagy de nincs (még?) Rá orvosi bizonyíték. Tehát felmerilhet a terhesség gyanuja is.
A másik, a 56 mm szerintem a méhed jelenlegi méretét jeloli. Nem igy szokas jelolni vagyis en eddig nem így lattam. De csak ez lehet 56 mm. Mert ha mas lenne,fajdalmaid(erös fajdalmak pl ciszta esetén) lennének, a mehnyalkahartya vastagságahoz pedig tul nagy ez az értek.
Szóval szerintem sajnos nem vagy terhes, vagy elment a baba, vagy legrosszabb esetben méhenkivuli. Viszont ha volt pozitiv teszted akkor azt jelenti hogy lehet babád, csak most valamiért nem sikerult meg.
Nem vagyok orvos csak egy szintén sokat megélt ,de immar 2 szeres anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!