Nem menstruálok 18évesen?
Szia!
Súly miatt simán nem jöhet meg.
Mennyire korán csináltál tesztet? Ha túl korán csináltad, akkor lehet hogy még nem mutatta ki, habár már elég megbízhatóak. Bár 5 hónap után biztos észre vetted volna ha lenne valami.
Ezelőtt volt ilyen problémád? Más miatt voltál már kivizsgáláson? Petefészkeiddel, pajzsmirigyeddel minden rendben?
Simán lehet hormonális is. Nem a legjobb, de remélhetőleg nem vagy veszélyben. Ha feloldódik a karantén akkor mindenféleképpen menj majd el orvoshoz.
Esetleg próbálj majd ki egy kissebb hormon tartalmú gyógyszert, hátha az segít (nekem segített pedig inzulinos vagyok).
Addig is sok sikert az edzéshez! :)
18L
#3 vagyok.
Még hozzá kell tennem hogy sok stressz vagy más komolyabb lelki probléma is okozhatja.
A teszttel vártam 2 hónapot kb, szóval nem korán csináltam, ezelőtt volt pár késés a menstruációmban, 2-3 hetes késések, de az orvos azt mondta ez normális..
Gyanakodom a hormonális problémára, amint lehetőségem lesz megyek nőgyógyászhoz, de érdekel valaki volt már így mint én esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!