Mitcsináljak? Mi lehet ez?
Ez nem felfázás. A bakteriális húgyhólyaghurutot nevezik köznyelven felfázásnak. Az a húgyutakat érinti. Akkor sűrű vizelési ingered van, mégis csak pár cseppet tudsz pisilni, az is iszonyatosan fáj, illetve lehet véres a vizelet.
Amit te érzel, az a nemi szervedet érintő probléma. Erre a hintőpor sajnos nem jó. Mindenképpen ki kéne deríteni, hogy pontosan mi is az okozója. Ez pedig orvosi ellátást igényel.
Ez lehet valamilyen fertőzés, de akár ha nincs folyásod, még intim herpesz is lehet. Ott fordul elő, hogy semmi hüvelyi fertőzésre utaló jel nincs, csak csípő érzés a bemenetnél. Esetleg nézd meg tükörből, hogy mi látszik, látsz-e apró hólyagokat. De mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, mert erre így még azt se lehetne mondani, hogy vegyél valamit vény nélkül a patikában, mert tényleg nem tudni, hogy mi okozza.
Miből gyógyulsz meg? Netán meg vagy fázva? Antibiotikumot szedsz? Csak mert az simán okoz hüvelygombát.
Amúgy ha a csiklódnál is probléma van és belülről is, akkor ez egészen biztos fertőzés. De hogy gombás, vagy bakteriális, azt így ez alapján nem lehet megmondani. Márpedig ezzel mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Ez magától, kezelés nélkül nem fog elmúlni. Elég szomorú, hogy anyukád ezt nem tudja.
Szerintem szétmaszturbalta ész nélkül 12 éves buta agyával.
Megszoktam hogy az ilyeneknek szerencséje van és elmulik egy kis hintopor után.. Én meg gyógyszerek műtétek után se gyógyulok meg. Ez a szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!