Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A gyógyszertárban megkérdezik,...

A gyógyszertárban megkérdezik, hogy miért kell nekem gynoxin hüvelykrém?

Figyelt kérdés

Hüvelygombát szeretnék vele kezelni, és olyan ciki lenne, ha a gyógyszertáros mindenki előtt kérdezősködne, hogy miért veszem.

Úgytudom, hogy nem vényköteles készítmény, akkor csak nem szól bele.

2010. júl. 28. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fogja megkérdezni. A sarki boltban sem kérdezik meg, hogy minek veszel tampont :D
2010. júl. 28. 01:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közük hozzá, különben másnak is veheted, nem csak magadnak...

Ha neked van kérdésed a készítménnyel kapcsolatban vagy a bajodra kérsz tanácsot, akkor szívesen segítenek és szívesen válaszolnak a kérdéseidre, de még soha nem találkoztam olyan patikussal, aki tolakodó kérdéseket tett volna fel!

2010. júl. 28. 02:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak nem leszek emiatt zavarban. :)
2010. júl. 28. 02:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem hoznak zavarba. Hogy egészen nyugodt légy, menj idegen patikába, ahol biztos, hogy sem a patikus, sem a vevőkör nem lehet ismerős.
2010. júl. 28. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyukám gyógyszerész, gyógyszertárban dolgozik, mutattam neki a kérdést, és azt mondta biztos, hogy nem fogják megkérdezni. Ők tudják, hogy mire való, nem kérdezősködnek, nyugi:) Különben meg, akkor sem lenne semmi ha megkérdeznék, megmondanád, hogy nem neked kell és nem tudod és kész. De tuti, hogy nem kérdezik meg:D 16L
2010. júl. 28. 14:16
 6/6 anonim válasza:
Nem kérdezik meg, pontosan tudják..:)
2012. szept. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!