Hol lehet elvégeztetni ezt a műtétet?
Itthon úgy tudom nem nagyon csinálnak ilyet, amíg nincs komoly indokod. Az hogy nem akarod hogy minden hónapban megjöjjön az nem komoly indok, daganat és ilyenek lehetnek azok.
Másrészt a hormonok hiányában 1 év alatt 5évet fogsz öregedni és az egész tested át fog változni, emiatt sem támogatják az ötletet.
Külföldi esetet tudok, hogy bíróságon indokolta, hogy miért “kell” neki ilyen műtét és talán úgy megtudta magát műtetni az illető. De nem eltávolítás volt, hanem csak elköttetés lehetett, úgyemlékszem.
Itthon szerintem egy doki se fog belemenni, mert mi van ha mégis szeretnél 5 év után gyereket? Akkor bepereled?
"Mert úgy tudom ha nincs, akkor nem csinálják meg, max 3 gyerek után."
Ebben az esetben is csak elkötik a petevezetéket. A sógornőmnek a 2. császár után elkötötték, de neki sem vették ki sem a méhét sem a petefészkét.
1. Nem végeznek ilyen beavatkozást, csak daganat miatt.
2. Újra kell tanulni a székletürítést, pisilést... Megváltozik minden véglegesen a testben. És nem előnyére.
3. Egy orvos sem fog senki dili heppje miatt ilyen drasztikus műtétet elvégezni.
4. Ha ennyire nem akarsz gyereket, nem kell szexelni. 100%-os védekezési mód.
gondolom nemátalakító műtét miatt kérdezte, igaz?
Arra vannak fórumok, ahol tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!