Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után alhasi fájdalom?
Körülbelül 2 hete hagytam abba a fogamzásgátlót, mert már nem szeretném szedni, azonban most ovuláció környékén nagyon fáj az alhasam és pisilés közben mintha szakadna ki az egész alhasam. Olyan, mintha mindkét petefészkem és a méhem (vagy húgyhólyag) érezném, nagyon tud fájni. Nem csíp a vizelet, nem ég alul, nem véres a vizeletem, csak nagyon rossz a folyamatos alhasi fájdalom ami pisilés közben tényleg rosszabb. Lehet köze ennek a gyógyszer elhagyásához?(5 évig szedtem folyamatosan 1-2 hónap kihagyással)
23L
Szia!
Nekem ugyanez volt a tünetem az első pár hónapban a tabletta abbahagyása után. Elmentem orvoshoz, aki megnézte ultrahanggal, azt mondta, hogy ha évekig elnyomod hormonnal a petefészek működését, akkor így indulnak be. Szóval ez kb 3-6 hónapig teljesen normális.
Köszi a választ! Már féltem, hogy valami bajom van. Remélem akkor hamar elmúlik!
Érdekes, mert a gyógyszerközi szünetekben (2 évente tartottam minimum 1-2 hónap szünetet) és akkor nem volt ilyen tünetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!