Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Öt hónapja késik a menstruáció...

Öt hónapja késik a menstruációm. Segítene valaki!?

Figyelt kérdés
Novemberben jött meg az első menstruációm de azóta semmi. Eddig nem aggódtam mert azt hittem hogy a hormonjaim szórakoznak de most már kezdek aggódni. Bő fehér folyásom már régóta van.Orvoshoz meg ebben az időben lehetetlen eljutni. Veletek volt ilyen? Segítsetek légyszi!

2020. ápr. 19. 15:21
 1/8 A kérdező kommentje:
14L vagyok bocsi kihagytam
2020. ápr. 19. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még ne aggódj.

Anyukád, nőrokonaid, barátnők biztosan elárulnák, hogy náluk hogyan voltak a kezdetek. Ne szégyelld őket megkérdezni erről.

2020. ápr. 19. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem nyugszanak le a hormonjaid és nem áll be a menstruációd rendszeresre, addig ez bármikor előfordulhat.
2020. ápr. 19. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen ez még teljesen rendben van így. Majd idővel beáll rendszeresre, emiatt nem kell orvoshoz menni, ő is csak azt tudná mondani, hogy várj türelmesen.
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha 2 évig rendszertelen az elején, az még beleférhet. Bár ha 5 hónapja nem jött meg, az több, mint rendszertelen. A folyás lehet talán vmi fertőzés miatt.

Szexuális kapcsolatod volt már?

Telefonon lehet konzultálni nőgyógyásszal. Első körben azt kéne megpróbálnod.

Nem fogytál az utóbbi időben? Nem stresszelsz túl sokat?

6/8 A kérdező kommentje:
Női rokonaimnál nem volt hasonló. Nemi életet nem élek. Azt hiszem ha a folyásnak van szaga az utal fertőzésre.
2020. ápr. 19. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején előfordul ilyen, hogy megjön egyszer, aztán hónapokig nem, aztán megint egyszer-kétszer igen, majd megint nem. Ne aggódj emiatt.
2020. ápr. 19. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

mivel még nem állt be ezért normális

nekem is 2019.augusztusában jött meg először azóta sem pontos mondjuk mit várok...mindegy szóval ne aggodj

2020. ápr. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!