Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hónapja nem jön meg a...

2 hónapja nem jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

2 hónapja nem jön meg a menstruációm.kértem már időpontot nőgyógyászhoz, de csak március végére kaptam.

Élek nemi életet, de mimden egyes alkalommal óvszerrel védekeztünk,így nem csináltam tesztet,terhes nem lehetek.

PCOS betegséget diagnosztizáltak nálam pár éve, de azóta beállt a menstruációm, sporttal,diétával ,orvosi segítséggel helyrejött úgy ahogy.

Szóval maximum 40 naponta már mindig megjött a menstruációm.

Tavaly januárban maradt ki utoljára 2 hónapig.

Gondoltam arra is,hogy nem nagyon sikerült tartani a diétáz valamint mozgást a vizsgaidőszakban,ezért maradhatott ki,valamint az extra nagy stressz miatt.

Sokat puffadok az elmúlt hetekben, fáj picit a derekam néha(de az lehet a sok üléstől),valamint 1 hete barnáztam fél napig pár cseppet a wc papírra. Lehetséges hogy ez volt a peteérés?

Valakinek valami ötlete,amíg eljutok orvoshoz?

2019. márc. 5. 19:56
 1/7 A kérdező kommentje:
*22N
2019. márc. 5. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy terhességi tesztet érdemes volna ellőni.

Gondolom nem mondok újdonságot, de az óvszer esetében ha tökéletesen úgy használjátok mindig, ahogy kell, akkor is 2 a Pearl-index (100 nőből 2 teherbe esik egy év alatt). Ha meg vannak "kilengések" a használatában, akkor 13.

2019. márc. 5. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy defektes volt a gumi
2019. márc. 5. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Most megijesztettetek:/
2019. márc. 5. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Viszont hiába védekeztünk óvszerrel,így sem élvezett belém egyszer sem.

Akkor is fennálhat ez a 2 a 100ból?

2019. márc. 5. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor gyakorlatilag két módszert kombináltok, szinte nulla az esélye.
2019. márc. 5. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolom...ráadásul a PCOS betegségemmel nekem amúgy is nehezen lehet majd teherbe esni, valószínűleg csak gyógyszeres kezeléssel.
2019. márc. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!