Miért nem jön meg rendesen?
Figyelt kérdés
Szóval, kedden kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Kb tavaly december óta szedek fogamzásgátlót, soha nem hagytam ki egy napot sem. 2 napja éjjel elkezdtem görcsölni, ma reggelre ez már elmúlt, de amíg tartott addig nagyon intenzív volt. Pénteken úgy keltem, hogy sűrű, nagyon sötét színű alvadt vér volt a betéten, amit biztos ami biztos alapon raktam be még éjjel. Rendes vérzés egész nap nem volt és ma sem. Pisiléskor jelennek meg olykor alvadtvér "darabok" és barna színű valami ami nem tudom mi :/ nőgyógyásznál 2szer voltam életemben, alapvizsgálaton, meg amikor gyógyszert irattam. Nem tudom, hogy ezzel el kéne e mennem dokihoz és kérlek ne nézzetek butának.. Félek kicsit mert nem értem az egészet. Köszi ha normálisan válaszolsz :)2020. ápr. 18. 17:33
1/2 anonim válasza:
Egyelőre nem kell foglalkoznod vele, lehet, hogy nem at első napon lesz a megvonásos vérzés, hanem később. Minden esetre figyeld az eltéréseket, lehet, hogy nem a megfelelő neked a gyógyszer.
2/2 anonim válasza:
Lehet, kellene csinálnod egy tesztet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!