Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Légyszi nyugtassatok meg!...

Légyszi nyugtassatok meg! Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeség a kérdés, de inkább felteszem. 1 hónapja kezdtem szedni először fogamzásgátlót (hogy rendbejöjjön a hormonháztartásom, nincs barátom). Viszont, mikor már kb. 2-2,5 hete szedtem a gyógyszert, lefeküdtem egy sráccal. Még az aktus elején új óvszert kellett felhúzni (lehet, h elszakadt a gumi). Most kéne megjönni a menstruációmnak, ez a 3. nap, hogy nem szedem a fogit, de semmi, pedig elvileg már a 2. napon meg kéne jönnie. Egyébként mielőtt elkezdtem szedni, rendszertelen volt, és úgy is szedtem be az 1. szemet, hogy abban a hónapban még nem jött meg, szóval múlt hónapban nem menstruáltam. A fogamzásgátlót rendszeresen szedtem. Tudom hülyeség, de nyugtassatok meg, hogy nem lehetek terhes...?
2010. júl. 27. 17:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ mindenkinek. azóta csináltam tesztet meg orvoshoz is el kellett mennem. nem vagyok terhes, viszont elküldött mr-vizsgálatra... de remélem nem lesz semmi gáz
2010. júl. 30. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!