6. napja kesik, fogadnak a nogyogyaszaton a jelenlegi helyzetben?
Figyelt kérdés
Mirena spiralom van lassan 4 eve.idaig atom pontosan megjott a menzeszem,nem mulasztotta el a spiral.
Nemreg 4-5 napig szurkalo,feszulo,nyomo fajdalmaim voltak,nem emlekszem pontosan,hogy mikor.lehet azota mar volt egy mensim.lehet,hogy esetleg elmozdult a spiral?mire orvoshoz mentem volna elmult.
Azt hittem csak a kozepidom kinoz meg ennyire.
Tesztet csinaltam 2 napja,negativ lett.a mensim viszont meg mindig nem jott meg.nem hiszem,hogy 4 ev utan,egyik honaprol a masikra mulasztana el a spiral.
A masik,hogy jopar kilo felszaladt az elmult hetekben,pedig ugyan ugy mozgok,ugyan azt eszem.
Nyugodtabb lennek ha latna orvos,szerintetek megvizsgalnanak most?
2020. ápr. 11. 06:42
1/2 anonim válasza:
Előbb hivd fel telefonon mond el mi a bajod aztán ő majd mondja a továbbiakat
2/2 anonim válasza:
6 napos késsésel most tuti nem fognak foglalkozni, főleg negatív tesztel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!