Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy nem érzem...

Normális hogy nem érzem minden nap ugyanúgy ahogy mozog a magzat?

Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok. 3-4 napja éreztem először hogy mozog a picúr. Elég sokat mozgott. Tegnap óta viszont nagyon halványan érzem, sőt egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy őt érzem. Ijesztő! Félek mert a mostani helyzet miatt az orvosom sem fogad, kórházba pedig csak sürgős esetben lehet menni. Kérlek kedves kismamák / anyukák mondjátok el a tapasztalataitok. Köszönöm!
2020. ápr. 7. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 16 hetesen éreztem először. Utána egyszer csak rájöttem, hogy egy ideje nem mozog. Nem aggódtam nagyon, mert úgy voltam vele, biztos rosszul lennék, ha vele bármi történt volna. Csakhogy rákerestem a neten és kiderült, hogy akár hetekig is lehet úgy halott a méhben a magzat, hogy te nem érzed, hogy baj lenne, azt leszámítva, hogy nem mozog. Akkor nagyon megijedtem.

Próbaképp ittam egy pici koffeines kávét és hatott! Nem sokkal később már éreztem is azt a kedves kis finom érintést. Tedd ezt te is, hogy megnyugodj. Nem megijeszteni akartalak. Én pár nap múlva azért elmentem babamozira, de amúgy is mentünk volna. Most, a vírus miatt én nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet. De az tény, hogy olyan 19-20 hetes kor körül lehet a legjobb képeket kapni a babáról. Később már túl nagy lesz és csak részleteket fogsz látni UH-on.

2020. ápr. 7. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:

ui: Nekem akkor egy hétig nem igazán mozgott, vagyis egy hétig nem éreztem nem sokkal az első mozgások után.

De nem volt semmi baj és az a kis kávé segített megnyugodni. Azért túlzásba ne vidd.:)

2020. ápr. 7. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Másodikán kellett volna menjek de a helyzet miatt minden magán rendelő zárva van. Magánklinikára pedig szinte lehetetlen be jutni, és mivel 3 hete itthon vagyok nem is igazán szeretnék emberek közé menni. Erdélyben (Romania) már több mint 4000 beteg van. Még egyszer köszönöm. Sikerült picit meg nyugodnom!
2020. ápr. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!