Normális az ha 17-18 éves koromban két miómám van?
Kb egy éve voltam nőgyógyásznál és ultrahangon talált látott két méhmiómát. Ez mikor okozhat problémát? Normális ha 18 évesen van ilyenem?
Valamint úgy vettem észre hogy fél éve 10 napok telnek el kb a menstruációim között, amik 10-15-20 napig tartanak és az első három napon nagyon fájdalmasak. Utánaolvastam de vagy nagyon ijesztő dolgokat találtam vagy semmit.
Masik orvoshoz kene menni. Elvileg kesobb kezd el kialakulni. Hormonszintet kene nezni, es normal esetben ugyan nem tesz jot a hormontabletta, de ha a hormonjaid a fejuk tetejen allnak, akkor csak jobb lehet.
Ne felj, de majd ha ez a rendkivuli allapot veget ert, egy masik orvossal vizsgaltasd ki. Maganorvossal, ha kell.
Ez az orvos csak annyit ajánlott hogy évente menjek vizsgálatra, hogy növekszenek e. Magánrendelésre mentem először is. De ő nem ajánlott semmilyen gyógyszert.
Így is váltsak?
Sajnos nem vagyok túl gyakorlott ebben és nincs aki tippet adjon.
Évente menjek vissza, és vezessek menstruációs naptárat, hogy lássuk mennyire okoz gondot. De úgy tudom ez nem ritka betegség, sok nőnél ki sem derül.
Mindig is normális ciklusom volt, tavaly nyáron vagy egy kicsit korábban kezdett furán viselkedni, de az nem volt túl zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!