Ez gomba lehet?
Sziasztok!
Pár napja tapasztaltam hogy viszket a vaginám. És nagyon bő a hüvelyfolyásom eleinte csak sima atlatszo volt de neha sargas es voltak benne ilyen szemcsek vagy darabok. Tegnap bekentem Canestennel akkor sokkal jobb lett nem is viszketett. Viszont reggel felkeltem es tapasztaltam hogy ha pisilek kellemetlen erzes. Nos es a huvelyem korul nehany helyen ha hozzaertem csipett. De megint bekentem canestennel es ittam egy kis Walurinal szirupot mert par eve ez a szirup elmulasztotta. Azota egyaltalan nem viszket viszont sargas zoldes a huvelyvaladekom es szemcses. Mitol lehet?
A sárga/zöld hüvelyváladék bakteriális fertőzésre utal, a viszketés/darabos állag gombára. Valószínűleg kevert fertőzésed van. A külső kezelés nem fogja elmulasztani.
Ha nem fogad nőgyógyász Betadine hüvelykúppal megpróbálhatod kezelni, az mindkettőre hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!