Miért kell egyfolytába pisilnem? Amikor 1perce pisiltem?
Figyelt kérdés
Irt az orvos monural-t meg is ittam,de ugyan uyg kell pisilnem,néha kicsit csip,lehet hogy holyaghurut?de nem büdi a pisim,se nem véres semmi.....csak mindig érzem hogy kell...2010. júl. 26. 12:57
2/9 anonim válasza:
igen hólyaghurutod van, fasza dokid lehet, hogy nem mondja, mi bajod van...az antibiotikum segíteni fog és igyál minél többet, gondolom, a doki is mondta...kamillatea, cickafarkfű tea, ezeket akár ülőfürdőnek is alkalmazhatod...ha az antibiotikumod elfogyott és még fennállnak a panaszok, akkor vissza a dokihoz
3/9 anonim válasza:
Hólyaghurutod van. A Monurál bevétele után 2-3 nap múlva kell szűnni a panaszaidnak. Addig is igyál sok folyadékot. Langyos kamillás ülőfürdőt is vehetsz. Gyógyulást!
4/9 A kérdező kommentje:
Nem multak el a panaszaim...:S már eltelt három nap...De nem fáj ,nem csip csak reggel egy kicsit...... nem véres...semmi tünet csak annyi h pisilnem kell....NEm tudom terhességre is gondoltam h egy tünete,de az nem lehetek mert fogamzásgátlót szedek lassan fél éve..
2010. júl. 26. 13:31
5/9 anonim válasza:
Terhesség nem lehet. De ha három nap után sem szűnnek a panaszaid, menj vissza az orvoshoz. Még egy adag antibiotikum kellhet. Vagy ír más gyógyszert.
6/9 anonim válasza:
nem terhesség, csak kevés volt az antibogyó, vagy kell egy erősebb...ne felejts el valami probiotikumot is szedni mellé
7/9 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat:)Aranyosak vagytok:)Mit javasoltok?Menjek vissza a nögyogyászhoz aki irta a monuralt?Vagy holnap menjek a háziorvosomhoz?
2010. júl. 26. 13:53
8/9 anonim válasza:
Háziorvos is megoldja. De ha nőgyógyász látott először,ha nem gond, hozzá menjél.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2010. júl. 26. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!