Nekem is szokott lenni... Lehet most előbb megjön... Ha nem erős görcs nem kórós
2020. márc. 28. 08:55
2/6 A kérdező kommentje:
Csak napok óta tart és a középido peteérés már elmúlt. Most egy hét múlva kellene megjonnie.
2020. márc. 28. 11:18
3/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen néha, peteéréskor illetve mielőtt megjönne pár nappal előfordul. Szerintem nem kell aggódnod. Ha gyakoribb vagy erősebb lenne a szurkálás, akkor persze egy nőgyógyászati vizsgálat sosem árt.
2020. márc. 28. 13:31
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Pontosan te hol szoktad érezni ezt meddig szokott neked tartani?
Ja ehhez még párosult hőhullámok meg izzadás
2020. márc. 28. 14:10
5/6 anonim válasza:
Nekem kiderült hogy ciszta miatt van. Akkor voltak hőhullámaim mintha klimaxoltam volna amikor hónapokig nem jött meg, és kiderült hogy kisebb nagyobb cisztáim vannak. Gyógyszerrel megjött, és kiürült a ciszta. Azóta gyakran érzem hogy szurkál, jellemzően peteérés után. Mikor megjön elmúlik. Nekem tudom hogy baj van a peteérésemmel, azért alakulnak ki ciszták (több ultrahangom is volt). Mikor megjön mindig megkönnyebbülök.
A ciszta lehet egy ártalmatlan dolog (attól függ hogy milyen). Sok nőnek van aki nem is tud róla. Ááltalában ki se derül, mert ez a fajta a menstruációkor kiürül.
Nekem ezért van. Ha további panaszaid vannak pedig keress fel egy orvost.
2020. ápr. 4. 11:33
6/6 anonim válasza:
Nekem vannak olyan hónapok, hogy ovuláció és menstruáció között szúrkáló érzés jelentkezik valamelyik petefészkemnél, vagy más pms tünetek is szoktak hamarabb jelentkezni. Persze ha erősödik a fájdalom akkor nézesd meg, de ovu után a hormon ingadozások miatt szerintem lehetnek ilyen tüneteid, nálam sem volt semmi probléma, direkt rákérdeztem erre a nődokinál amikor legutóbb ott voltam, szóval egészséges szervezet is produlálhat hasonlót.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!